top of page

Hakkımızda

Teslarom, kalite, hız ve maliyet değişkenlerini en dengeli şekilde çözmeye ve Ar-Ge süreçlerine yönelik stratejik yaklaşımlar üretmeye yoğunlaşmıştır.

Teslarom Mühendislik Ar-Ge

Yeni ve yaratıcı mühendislik yaklaşımları ile üniversitenin teorik bilgi birikimini pratik uygulamalara dönüştüren Teslarom, Sanayi Bakanlığı Tekno-Girişim Sermayesi Desteği ile 2013 yılında İstanbul’da, üç akademisyen ortak tarafından kuruldu.

Edindiğimiz bilgi ve tecrübeler yardımıyla bilinen ve saygı duyulan bir şirket haline gelmek ve sürdürülebilir iş ortaklıkları kurmak için çalışıyoruz. Savunma sanayi firmalarının ürün tasarım, ürün geliştirme ve imalat süreçlerinin tamamını kapsayan tümleşik, yerli, hızlı ve kaliteli çözümler sunuyoruz.

 

Saygılarımızla,

Eren Kayaoğlu
Kurucu
  • Eren Kayaoğlu Linkedin

Proje Yöneticisi

Tasarım ve Mühendislik

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden (YTÜ) mezun olduktan sonra, 2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Mühendisliği, Konstrüksiyon Yüksek Lisans Programını bitirdi. Doktora tezinde "Çelik Halatlı Şok ve Titreşim İzolatörleri" üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. TMMOB Makina Mühendisleri Odası üyesidir. 3D-Proteknik Hızlı Prototipleme Merkezi ile paydaş tasarım çalışmalarını yürütmektedir.  -CV-

Salih Gülşen
Kurucu Ortak
  • Salih Gülşen Linkedin

Direktör 

Yazılım ve Otomasyon 

Yazılım, kontrol ve otomasyon projelerinin yürütülmesi ve yönetiminden sorumludur. Sertifikalı (CLD) NI - LabVIEW Developer ünvanına sahiptir. İTÜ Makina Fakültesi'nde Mekatronik Mühendisliği Doktora derecesini elde etmiştir. Programlama ve endüstriyel otomasyon konusundaki tecrübe ve birikimini Dal Teknik Makina'da kıdemli Ar-Ge Mühendisi olarak değerlendirmektedir.

Adem Candaş
Kurucu Ortak
  • Adem Candas Linkedin sayfası
  • Adem Candaş İTÜ TTG sayfası

Direktör

CAD/CAE

Bilgisayar destekli tasarım, mühendislik analizleri ve görselleştirme konularında uzman olarak çalışmaktadır. 2013'te İTÜ Makina Mühendisliği Konstrüksiyon Yüksek Lisans programından mezun oldu. Araştırma alanını Glasgow Üniversitesinde "Peridynamics" konusu üzerinde çalışarak genişletti. İTÜ'de Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta ve Doktora programına devam etmektedir.

Danışma Kurulu

Danışma Kurulu

Danışma Kurulu
Hilmi Hoşkan
Kimya Yük. Müh.
  • KAÇUV

Uluslararası Ticaret, Temsilcilik ve Pazarlama

Haydarpaşa Lisesi'nin ardından 1977 yılında Kimya Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. On yıl sonra tekstil makineleri mümessilliği işine başladı. Daha sonra aynı alanda kendi şirketini kurdu. 2000 yılına gelindiğinde, oğlunun hastalığı nedeniyle işlerini tasfiye ederek emekli oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi ve KAÇUV Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın kurucu üyesidir.

C. Erdem İmrak
Mak. Yük. Müh. - Prof. Dr.
  • Erdem İmrak Linkedin sayfası
  • Erdem İmrak Transport Tekniği Grubu

Prof. Dr.

İTÜ Makina Fakültesi

Prof. İmrak sırasıyla 1990, 1992 ve 1996 yıllarında Makina Mühendisliği alanında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini almıştır. IAEE, ASME, OIPEEC, Makine Mühendisleri Odası, Asansör Dünyası Dergisi Danışma Kurulu, Mühendis ve Makina Dergisi Yayın Kurulu üyesidir. ELEVATORI dergisinde Uluslararası Kurul Üyesi ve Türkiye Uluslararası Raportörlüğü ve Kaynak Tekniği Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir. Kaldırma ve iletme makineleri (vinç konveyör), yürüyen merdivenler, çelik halatlar ve özellikle asansör sistemleri (Dikey Transport Sistemleri) üzerine araştırma yapmaktadır.

Ayberk Ayaz
Su Ürünleri Yük. Müh.
  • Ayberk Ayaz Linkedin

Dış Ticaret Müdürü

Fuar ve Tanıtım Direktörü

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, sektörün önde gelen firmalarında edindiği bilgi birikimi ve saha tecrübesi üzerine Akvaplast'ta Dış Ticaret Müdürü olarak görev yapmaktadır. 35 farklı ülkeye ziyarette bulunmuş, bu ülkelerde çiftlik ve tesis kurulumu yapmıştır. Her yıl uluslararası fuarlara katılmaktadır. Finansal akışın kontrolü, anahtar teslim projeleri, ekipman satışlarını ve satış sonrası pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir.

Gizlilik İlkeleri

​Teslarom Mühendislik, tasarım ve imalat çalışmalarında, müşterilerin analog ve dijital verilerinin, fikir, çizim, model, örnek, tasarım ve belgelerinin gizliliğini korumayı peşinen kabul eder. Karşılıklı mutabakata dayalı olarak, “Gizlilik Sözleşmesi” ile bilgi güvenliği yasal olarak teminat altına alınır. Teslarom Mühendislik, kamuya açık bilgiler veya hali hazırda farkındalık dahilinde olanlar hariç tutulmak üzere; bilgiyi üçüncü kişilere aktarmadan, saklama yükümlülüğü ve sorumluluğundadır.

Gizlilik

© 2020 - Teslarom Design Engineering R&D

  • Teslarom @ Instagram
  • Teslarom @ Twitter
bottom of page